French Boulangerie Recipes And Techniques From The Ferrandi School Of Culinary Arts
Cărți de hobby și timp liber

French Boulangerie Recipes And Techniques From The Ferrandi School Of Culinary Arts Codul: 50575981

  • Editor: Flammarion
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2024
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Κωδικός ISBN-13: 9782080433336
  • Διαστάσεις: 21×8x28.7
203,32Lei
Livraremie, 07 aug - mar, 13 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 203,32 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 203,32 Lei

Specificații

Tip
Gătit - Rețete
Limbă
Engleză
Subtitlu
-
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
304
Data de lansare
-
Data de publicare
2024
Dimensiuni
21.8x28.7 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile