Italian Cuisine, O istorie culturală
Cărți de hobby și timp liber

Italian Cuisine, O istorie culturală Codul: 40660679

Italia, țara cu o sută de orașe și o mie de clopotnițe, este și țara cu o sută de bucătării și o mie de rețete.

Vezi descrierea completă

Italia, țara cu o sută de orașe și o mie de clopotnițe, este și țara cu o sută de bucătării și o mie de rețete.

Vezi descrierea completă
236,63Lei
Livrarejoi, 08 aug - mie, 14 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 236,63 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 236,63 Lei

Descriere

Italia, țara cu o sută de orașe și o mie de clopotnițe, este și țara cu o sută de bucătării și o mie de rețete. Mare varietate a practicilor culinare reflectă o istorie dominată de regionalism și diviziune politică și a dus la concepția comună a mâncărurilor italiene ca un mozaic de obiceiuri regionale în loc de o singură tradiție. Cu toate acestea, această carte magnifică demonstrează dezvoltarea unei tradiții culinare distinctive și unificate în întreaga peninsulă italiană. Alberto Capatti și Massimo Montanari dezvăluie o rețea de obiceiuri culinare, tradiții culinare și practici culinare, care datează încă din Evul Mediu și care pot fi identificate ca fiind italiene: o italienii foloseau furculițe cu 300 de ani înaintea altor europeni, posibil pentru că erau necesare pentru a manipula paste, care sunt alunecoase și periculos de fierbinți. o italienii au inventat practica de a răci băuturile și ar putea fi inventat înghețata. o practica culinară italiană a influențat restul Europei să pună mai mult accent pe legume și mai puțin pe carne. o salata era un aspect distinctiv al mesei italiene încă din secolul al XVI-lea.
Autorii se concentrează pe dezvoltările culinare din perioada târzie medievală, Renaștere și Baroc, ajutați de o bogăție de cărți de bucate produse în perioada modernă timpurie. Ei arată cum identitățile culinare ale Italiei au apărut de-a lungul secolelor prin schimbul de informații și tehnici între regiuni geografice și clase sociale. Cu toate că sunt diverse temporal, spațial și social, aceste bucătării se referă la o experiență comună care poate fi descrisă ca fiind italiană. Organizată tematic în jurul problemelor cheie din istoria culinară și frumos ilustrată, Cucina Italiana este o bogată istorie a ingredientelor, felurilor de mâncare, tehnicilor și obiceiurilor sociale din spatele mâncărurilor italiene pe care le cunoaștem și le iubim astăzi.

Specificații

Tip
Gătit - Rețete
Limbă
Engleză
Subtitlu
O istorie culturală
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
400
Data de publicare
2003
Dimensiuni
15.2x22.9 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile