Magazin selectat
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Setați locația de livrare pentru a vedea produsele în funcție de preferințele dumneavoastră.
Magazin selectat
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Cărți de hobby și timp liber
Cărți de hobby și timp liber
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
Italia, țara cu o sută de orașe și o mie de clopotnițe, este și țara cu o sută de bucătării și o mie de rețete. Mare varietate a practicilor culinare reflectă o istorie dominată de regionalism și diviziune politică și a dus la concepția comună a mâncărurilor italiene ca un mozaic de obiceiuri regionale în loc de o singură tradiție. Cu toate acestea, această carte magnifică demonstrează dezvoltarea unei tradiții culinare distinctive și unificate în întreaga peninsulă italiană. Alberto Capatti și Massimo Montanari dezvăluie o rețea de obiceiuri culinare, tradiții culinare și practici culinare, care datează încă din Evul Mediu și care pot fi identificate ca fiind italiene: o italienii foloseau furculițe cu 300 de ani înaintea altor europeni, posibil pentru că erau necesare pentru a manipula paste, care sunt alunecoase și periculos de fierbinți. o italienii au inventat practica de a răci băuturile și ar putea fi inventat înghețata. o practica culinară italiană a influențat restul Europei să pună mai mult accent pe legume și mai puțin pe carne. o salata era un aspect distinctiv al mesei italiene încă din secolul al XVI-lea.
Autorii se concentrează pe dezvoltările culinare din perioada târzie medievală, Renaștere și Baroc, ajutați de o bogăție de cărți de bucate produse în perioada modernă timpurie. Ei arată cum identitățile culinare ale Italiei au apărut de-a lungul secolelor prin schimbul de informații și tehnici între regiuni geografice și clase sociale. Cu toate că sunt diverse temporal, spațial și social, aceste bucătării se referă la o experiență comună care poate fi descrisă ca fiind italiană. Organizată tematic în jurul problemelor cheie din istoria culinară și frumos ilustrată, Cucina Italiana este o bogată istorie a ingredientelor, felurilor de mâncare, tehnicilor și obiceiurilor sociale din spatele mâncărurilor italiene pe care le cunoaștem și le iubim astăzi.
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.