French Patisserie , Rețete și tehnici de maestru de la Școala de Arte Culinare Ferrandi
Cărți de hobby și timp liber

French Patisserie , Rețete și tehnici de maestru de la Școala de Arte Culinare Ferrandi Codul: 32616183

Ferrandi, Școala Franceză de Arte Culinare din Paris - numită "Harvardul gastronomiei" de ziarul Le Monde - este referința supremă în materie de patiserie. De la croissantele foietate la mille-feuille...

Vezi descrierea completă

Ferrandi, Școala Franceză de Arte Culinare din Paris - numită "Harvardul gastronomiei" de ziarul Le Monde - este referința supremă în materie de patiserie. De la croissantele foietate la mille-feuille subțiri ca hârtia și de la Paris-Brest umplut cu cremă de castane la buștenii de Crăciun festivi, această carte cuprinzătoare ghidează aspiranții cofetari prin...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Ecole Ferrandi
  • Editor: Flammarion
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2017
  • Αριθμός σελίδων: 656
  • Κωδικός ISBN-13: 9782080203182
  • Διαστάσεις: 25×7x30
275,96Lei
Livrarevin, 02 aug - mar, 06 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 10 bucăți

de la 275,96 Lei

Descriere

Ferrandi, Școala Franceză de Arte Culinare din Paris - numită "Harvardul gastronomiei" de ziarul Le Monde - este referința supremă în materie de patiserie. De la croissantele foietate la mille-feuille subțiri ca hârtia și de la Paris-Brest umplut cu cremă de castane la buștenii de Crăciun festivi, această carte cuprinzătoare ghidează aspiranții cofetari prin fiecare pas - de la tehnicile de bază la deserturile de nivel Michelin. Cu sfaturi despre cum să-ți echipezi bucătăria și despre aluaturile, umpluturile și decorațiunile esențiale, cartea acoperă totul, de la deserturi rapide la specialități de sărbători și de la înghețate și sorbeturi la ciocolată.

Ferrandi, o școală culinară profesională de renume internațional, oferă un curs intensiv în arta patiseriei franceze. Scrisă de echipa de predare experimentată a școlii, formată din maeștri patiseri, și adaptată pentru bucătarul de acasă, această carte de bucate complet ilustrată oferă toate tehnicile și rețetele fundamentale care formează bazele ilustrei tradiții a deserturilor franceze, explicate pas cu pas în text și imagini. Informațiile practice sunt prezentate în tabele, diagrame și casete laterale pentru referință rapidă. Rețetele ușor de urmat sunt clasificate în funcție de nivelul de dificultate, permițând cititorilor să-și dezvolte abilitățile în timp.

Fie că ești un bucătar amator acasă sau un patiser experimentat, această biblie a patiseriei oferă tot ce ai nevoie pentru a stăpâni arta patiseriei franceze.

Specificații

Tip
Patiserie
Limbă
Engleză
Subtitlu
Rețete și tehnici de maestru de la Școala de Arte Culinare Ferrandi
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
656
Data de publicare
2017
Dimensiuni
25.7x30 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    • Calitatea hârtiei
    • Ilustrații
    • Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
    • Raport calitate-preț
    • Aș recomanda-o pentru achiziție
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile