Chocolate, Rețete și tehnici de la Școala de Arte Culinare Ferrandi
Cărți de hobby și timp liber

Chocolate, Rețete și tehnici de la Școala de Arte Culinare Ferrandi Codul: 31970715

Referința supremă despre gătitul cu ciocolată de la Ferrandi, școala pariziană de arte culinare pe care Le Monde a numit-o Harvardul gastronomiei.

Vezi descrierea completă

Referința supremă despre gătitul cu ciocolată de la Ferrandi, școala pariziană de arte culinare pe care Le Monde a numit-o Harvardul gastronomiei.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Ferrandi Paris
  • Editor: Flammarion
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2019
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Κωδικός ISBN-13: 9782080204066
  • Διαστάσεις: 21×28
157,29Lei
Livraremie, 07 aug - mar, 13 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 157,29 Lei

Descriere

Referința supremă despre gătitul cu ciocolată de la Ferrandi, școala pariziană de arte culinare pe care Le Monde a numit-o Harvardul gastronomiei. Această carte--un curs complet de ciocolată pentru bucătarul de acasă de la renumita școală profesională de arte culinare Ferrandi Paris--prezintă tehnici cuprinzătoare pentru a lucra cu ciocolată, de la temperare și ornamente decorative până la rețete precum prăjitura Opéra sau tortul de ciocolată topită. 

De la ganache de ciocolată bogată la trufe care se topesc în gură, această carte ghidează bucătarii aspiranți prin fiecare pas--de la abilități de bază la cele pentru ocazii speciale. Începând cu sfaturi despre cum să-ți echipezi bucătăria, plus tehnici esențiale, umpluturi și decorațiuni, cartea acoperă totul, de la deserturi rapide la specialități de sărbători și de la înghețate și sorbeturi congelate la bomboane. Echipa de profesori experimentați de la Ferrandi și-a adaptat rețetele pentru bucătarul de acasă. 

Acest curs intensiv complet ilustrat în arta coacerii cu ciocolată oferă toate tehnicile fundamentale și rețetele care sunt pietrele de temelie ale ilustrei tradiții franceze a ciocolatei, explicate pas cu pas în text și imagini. Informațiile practice sunt prezentate în tabele, diagrame și casete laterale pentru referință rapidă. Rețetele ușor de urmat sunt clasificate în funcție de nivelul de dificultate, permițând cititorilor să-și dezvolte abilitățile în timp. Această referință extinsă oferă tot ce are nevoie un bucătar amator de acasă sau un profesionist experimentat pentru a stăpâni rețetele de ciocolată pentru toate ocaziile.

Specificații

Tip
Patiserie
Limbă
Engleză
Subtitlu
Rețete și tehnici de la Școala de Arte Culinare Ferrandi
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
304
Data de publicare
2019
Dimensiuni
21x28 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Pentru cineva implicat în prepararea de produse de patiserie, merită!! Are rețete foarte frumoase și destul de unice.

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea hârtiei
    • Ilustrații
    • Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
    • Raport calitate-preț
    • Aș recomanda-o pentru achiziție
    Ai găsit util acest review?
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile