Το Μεγάλο Βιβλίο της Κουζίνας, Deserturi și produse de patiserie
Cărți de hobby și timp liber

Το Μεγάλο Βιβλίο της Κουζίνας, Deserturi și produse de patiserie Codul: 31596486

În această carte sunt prezentate 250 de rețete, selectate din meniurile marilor restaurante unde au lucrat Alain Ducasse și Frederick Robert.

De origine franceză, dar cu influențe gastronomice...

Vezi descrierea completă

În această carte sunt prezentate 250 de rețete, selectate din meniurile marilor restaurante unde au lucrat Alain Ducasse și Frederick Robert.

De origine franceză, dar cu influențe gastronomice internaționale, această carte prezintă efortul autorului de a combina cheesecake-ul american, cannoli-ul francez, trifle-ul englez și tiramisu-ul, precum și...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Alain Ducasse
  • Editor: Tsitsilonis A.
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2004
  • Αριθμός σελίδων: 568
  • Κωδικός ISBN-13: 9789608058385
  • Διαστάσεις: 24×32
608,70Lei
Livrare rapidămiercuri, 31 IulieDacă îl comanzi în următoarele 19 ore și 12 minute
Gratuitcostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 3 bucăți

de la 531,97 Lei

Descriere

În această carte sunt prezentate 250 de rețete, selectate din meniurile marilor restaurante unde au lucrat Alain Ducasse și Frederick Robert.

De origine franceză, dar cu influențe gastronomice internaționale, această carte prezintă efortul autorului de a combina cheesecake-ul american, cannoli-ul francez, trifle-ul englez și tiramisu-ul, precum și deserturile vieneze, într-o combinație foarte dulce.

Include unele preparate tradiționale precum Peach Melba, Love Apples și Eggs à la Neige, precum și preparate îndrăznețe precum Citrus Ravioli, Pizza cu ciocolată și înghețată de cocos. Cu peste 650 de fotografii color, close-up-uri pe pagină întreagă și culori vibrante, cartea este împărțită în capitole precum Deserturi pe farfurie, Dulciuri și ciocolată, Înghețate, Petit Fours, Dulciuri clasice și Deserturi internaționale.

Aici veți descoperi filosofia lui Alain Ducasse în bucătărie, care susține că tehnicile de gătit ar trebui să evidențieze și să prezinte adevărata natură a unui produs, în loc să o acopere. Nu este o coincidență că este considerat astăzi unul dintre cei mai mari și mai de succes bucătari din lume.

În această volum cu adevărat minunat, veți găsi totul, cum ar fi Mousse și Fondante, Dips-uri, Creme, Torturi și Granite, Carameluri și Lollipops, Tarte cu fructe, Profiterole, Soufflé și Clătite, precum și câteva creații complexe. Veți găsi, de asemenea, deserturi ilustrate pentru a arăta straturile și texturile, făcând asamblarea desertului pe deplin inteligibilă.

Specificații

Tip
Patiserie
Limbă
Greacă
Subtitlu
Deserturi și produse de patiserie
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
568
Data de publicare
2004
Dimensiuni
24x32 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile