Gefu Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm
Unelte pentru măcelar

Gefu Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm Codul: 29721820

Caracteristici cheie:

  • Material: Oțel inoxidabil

Presa pentru burgeri Gefu este folosită pentru a da forma perfectă chiflelor.

42,86Lei
Livrare rapidămiercuri, 31 IulieDacă îl comanzi în următoarele 22 ore și 47 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 3 bucăți

de la 42,86 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Informații despre magazin
    76,53 Lei

  2. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    42,86 Lei

  3. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    42,86 Lei

  4. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    42,86 Lei

  5. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    42,86 Lei

  6. 42,86 Lei

Specificații

Număr de produs
89361
Tip
Hamburger Matty Press Maker
Unelte pentru măcelari
Da

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • PerfectStranger

    Achiziție verificată

    Pentru cei dintre voi care va place sa faceti burgeri si doriti sa iasa uniformi sau in portii din motive dietetice, aceasta este cea mai buna alegere pe care o puteti face deoarece este din inox si carnea tocata nu se lipeste nici macar carnea de pui tocata. Puneti hartie antiaderenta dedesubt, puneti inelul deasupra si in functie de cantitatea de carne tocata pe care doriti sa o aveti umpleti-l fie pana la jumatate si veti avea un burger de aproximativ 100-120 de grame sau unul intreg care va avea un burger de 200+ grame sau puneti carnea tocata pe care doriti sa o impingeti cu pumnul sau cu degetele in interior pentru a prinde marginile, puneti ce doriti pentru umplutura si puneti cantitatea ramasa deasupra pentru a "inchide" burgerul, apasati din nou pentru a "lega" si tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati inelul si burgerul va fi gata sau sa ridicati inelul tinandu-l de dedesubt si sa goliti burgerul in mana sau unde doriti sa-l gatiti. Nu va uitati nici macar la altceva care nu este din inox, veti risipi doar banii. Daca ar avea si o presa corespunzatoare, ar merita 10 stele.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile