Gefu Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm
Unelte pentru măcelar

Gefu Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cmCodul: 29721820

Caracteristici cheie:

  • Material: Oțel inoxidabil

Presa pentru burgeri Gefu este folosită pentru a da forma perfectă chiflelor.

43,01Lei
Livrare rapidămarți, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 20 ore și 17 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 43,01 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Informații despre magazin
    35,84 Lei

  2. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    43,01 Lei

  3. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    43,01 Lei

  4. Hamburger Matty Press Maker Unelte pentru măcelari Φ10.8cm 89361

    Produse magazin
    43,01 Lei

  5. 43,01 Lei

Specificații

Cod produs
89361
Tip
Hamburger Matty Press Maker
Unelte pentru măcelari
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • PerfectStranger
    5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Pentru cei dintre voi care va place sa faceti burgeri si doriti sa iasa uniformi sau in portii din motive dietetice, aceasta este cea mai buna alegere pe care o puteti face deoarece este din inox si carnea tocata nu se lipeste nici macar carnea de pui tocata. Puneti hartie antiaderenta dedesubt, puneti inelul deasupra si in functie de cantitatea de carne tocata pe care doriti sa o aveti umpleti-l fie pana la jumatate si veti avea un burger de aproximativ 100-120 de grame sau unul intreg care va avea un burger de 200+ grame sau puneti carnea tocata pe care doriti sa o impingeti cu pumnul sau cu degetele in interior pentru a prinde marginile, puneti ce doriti pentru umplutura si puneti cantitatea ramasa deasupra pentru a "inchide" burgerul, apasati din nou pentru a "lega" si tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati inelul si burgerul va fi gata sau sa ridicati inelul tinandu-l de dedesubt si sa goliti burgerul in mana sau unde doriti sa-l gatiti. Nu va uitati nici macar la altceva care nu este din inox, veti risipi doar banii. Daca ar avea si o presa corespunzatoare, ar merita 10 stele.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?