Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Το κρέας, Asigurarea igienei, selecția calității, metode de tăiere Codul: 2874810
- Autor: Γιάννης Κωτσέλης
- Editor: Myrtos
- Μορφή: Copertă moale
- Έτος έκδοσης: 2013
- Αριθμός σελίδων: 112
- Κωδικός ISBN-13: 9789606866418
- Διαστάσεις: 24×17
Produse similare
Cărți de hobby și timp liber
Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας, Ghidul de nutriție personalizat
de la 70,23 LeiAdăugatCărți de hobby și timp liber
Η ψυχολογία της δίαιτας, Pierdeți în greutate pentru totdeauna cu programul Beck
Ad de la BooklibertyAdăugatCărți de hobby și timp liber
Αθλητισμός και διατροφή, Farmacostimulare, suplimente
Ad de la SportbookAdăugatCărți de hobby și timp liber
Η δύναμη να αλλάξω τα Panda, Manual de slăbire și bunăstare
Ad de la BooklibertyAdăugatCărți de hobby și timp liber
Τρώτε Σωστά Σύμφωνα με τον Τύπο του Αίματός σας
Ad de la BooklibertyAdăugat- Cele mai apreciate
Cărți de hobby și timp liber
Η Επανάσταση της Γλυκόζης, Ρυθμίζοντας το Ζάχαρό σου θα Αλλάξεις τη Ζωή σου
Ad de la SilverProductsAdăugat
Toate magazinele
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
- 69,05 Lei
- 76,73 Lei
Descriere
Aceasta este o carte de ghidare destinată să ofere cea mai cuprinzătoare și clară înțelegere a cărnii, care va ajuta atât comerciantul în activitățile sale profesionale, cât și consumatorul în alegerea produsului potrivit.
Specificații
- Tip
- Nutriție - Dietă
- Limbă
- Greacă
- Subtitlu
- Asigurarea igienei, selecția calității, metode de tăiere
- Formular
- Copertă moale
- Număr de pagini
- 112
- Data de publicare
- 2013
- Dimensiuni
- 24x17 cm
Informații importante
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.
Recenzii
Deoarece am avut șansa să-l întâlnesc pe această persoană remarcabilă ca profesorul meu și împreună cu restul echipei școlii, această carte, pe lângă faptul că ne ajută să cunoaștem atât carnea pentru comerciant, cât și pentru consumator, este catalizatorul cunoștințelor medicale.
Tradus din Greacă ·- Calitatea hârtiei
- Ilustrații
- Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
- Raport calitate-preț
- Aș recomanda-o pentru achiziție
Ai găsit util acest review?Și doar faptul că autorul acestei cărți este fostul director al ȘCOLII PUBLICE DE MESERII CARNICEREȘTI din Atena, din cadrul Ministerului Agriculturii, excelentul medic veterinar și mare expert în domeniu, domnul Giannis Kostelis, care, împreună cu alți doi sau trei colegi, a reușit să păstreze în viață cea MAI VECHIĂ și UNICĂ Școală Publică de Măcelari din Atena (cu puțin sprijin financiar din partea Ministerului) și să nu o închidă, merită și mai mult ACHIZIȚIONAREA EI, care pe lângă noțiunile de bază despre carne, include și multe secrete ale meseriei de Măcelar Tradițional - Meșteșugar al cărnii, FOARTE BINE REALIZATĂ. Editura: Myrtos (2013)
Tradus din Greacă ·Ai găsit util acest review?MERITĂ ȘI MAI MULT ACHIZIȚIA
Tradus din Greacă ·Ai găsit util acest review?