Lioutas WB-30 Butoi de vin din stejar cu robinet 30lt
Butoaie de vin

Lioutas WB-30 Butoi de vin din stejar cu robinet 30ltCodul: 26284014

Caracteristici cheie:

  • Material: Lemn de stejar
  • Capacitate: 30lt
  • Înălțime: 48cm
  • Diametru cap: 32cm
  • 4 inele
506,91Lei
Livraremie, 11 sep - vin, 13 sep
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 10 bucăți

Raport produs

de la 506,91 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 506,91 Lei

  2. WB-30 Butoi de vin din stejar cu robinet 30lt

    Produse magazin
    511,52 Lei

Specificații

Material
Lemn
cu Canulă
Da
Capacitate
30 lt
Butoaie de vin
Stejar

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review

Imagini de la clienți

Imagini de la clienți
Imagini de la clienți
Imagini de la clienți
Imagini de la clienți

Recenzii de către membrii noștri

  • veneths
    5
    18 din 19 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    L-am cumpărat în 2015 pentru 70 de euro pentru prima mea încercare de a-și maturiza distilatul. Rezultatul a fost excelent și am continuat cu un butoi de 50 de litri care are câteva caracteristici de calitate superioară.

    Prețul butoiului de 30 de litri include baza și robinetul. Este făcut din stejar din Slovacia/Slovenia, care are caracteristici similare cu stejarul american, făcându-l ideal pentru maturarea distilatelor la un preț foarte bun. Grosimea dogilor de pe capac este de 2 cm, în timp ce pe corp este de 1,8 cm. Tsipouro-ul dublu distilat de 22 de litri a epuizat butoiul în 12-14 luni.

    Vă rugăm să rețineți că în cazul distilatelor, butoaiele ne oferă doar o singură umplere. Tsipouro-ul "extrage" substanțele din lemn și nu mai poate fi folosit pentru a doua oară. Dacă cineva vă spune să puneți tsipouro-ul timp de 6 luni, să îl scoateți și să reutilizați butoiul în anul următor, nu este adevărat! Dacă o faceți, veți obține un produs "verde-necopt" în primul an și un produs "spălat" în al doilea an. Tot ce trebuie să faceți este să îl umpleți, să adăugați un mic supliment pentru primele 2 săptămâni și să-l uitați timp de 12 luni.

    *Înainte de a-l umple cu distilat sau vin, îl umplem cu apă simplă, pe care o recomand să fie filtrată pentru a evita orice mirosuri de clor, etc., din apa de la robinet.

    **Am creat un articol foarte util cu multe fotografii, sfaturi, observații și teste despre acest butoi specific:

    https://krasodad.blogspot.com/2015/10/chips-sticks.html

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?