The World Atlas of Coffee, De la boabe la prepararea cafelei - Cafele explorate, explicate și savurate
Cărți de hobby și timp liber

The World Atlas of Coffee, De la boabe la prepararea cafelei - Cafele explorate, explicate și savurate Codul: 24721643

Pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai mult despre cafea și minunatele sale nuanțe și posibilități, aceasta este cartea pe care trebuie să o aibă.

Vezi descrierea completă

Pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai mult despre cafea și minunatele sale nuanțe și posibilități, aceasta este cartea pe care trebuie să o aibă.

Vezi descrierea completă
  • Autor: James Hoffman
  • Editor: Octopus Publishing
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 272
  • Κωδικός ISBN-13: 9781784724290
  • Διαστάσεις: 19×25
163,89Lei
Livraremie, 07 aug - mar, 13 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 163,89 Lei

Descriere

Pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai mult despre cafea și minunatele sale nuanțe și posibilități, aceasta este cartea pe care trebuie să o aibă.

Cafeaua nu a fost niciodată mai bună sau mai interesantă decât este în prezent. Producătorii de cafea au acces la mai multe soiuri și tehnici decât oricând și noi, ca și consumatori, putem împărtăși din această expertiză pentru a ne asigura că cafeaua pe care o bem este cea mai bună pe care o putem găsi. De unde provine cafeaua, cum a fost recoltată, procesul de prăjire și apa folosită pentru a face băutura sunt doar câțiva dintre factorii care influențează gustul a ceea ce bem. Campionul barista și expertul în cafea James Hoffmann examinează acești factori cheie, analizând soiurile de cafea, influența terroirului, modul în care este recoltată și procesată, metodele de prăjire utilizate, până la modul în care boabele sunt preparate.

Țară cu țară - de la Bolivia la Zambia - el identifică apoi caracteristicile cheie și metodele care determină calitatea producției acelei țări. Pe parcurs, învățăm despre totul, de la dezvoltarea mașinii de espresso, până la motivul pentru care ghidurile de putere de pe cafeaua din supermarket nu sunt deloc o veste bună. Aceasta este prima carte care prezintă producția de cafea a peste 35 de țări, cuprinzând cunoștințe care nu au fost publicate anterior în afara industriei cafelei.

Specificații

Tip
Vin - Băuturi
Limbă
Engleză
Subtitlu
De la boabe la prepararea cafelei - Cafele explorate, explicate și savurate
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
272
Data de publicare
2018
Dimensiuni
19x25 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile