Cuțite

Victorinox Swiss Modern Cuțit Chef din Oțel Inoxidabil 20cm 6.9016.202B 1bucCodul: 22003631

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 20 cm
Vezi descrierea completă
322,28Lei
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 10 bucăți

Raport produs

de la 272,07 Lei

Descriere

Cuțit de bucătărie

Cutitul de bucătar este cutitul preferat al fiecărui bucătar profesionist și amator, și dintr-un motiv întemeiat. Are, probabil, cele mai multe utilizări dintre toate celelalte cutite de bucătărie, deoarece îl puteți folosi pentru a tăia porții mari, a toca sau a felia legume și fructe, precum și carne și pește. Lama sa largă și marginea curbată îl fac ideal pentru tăierea rapidă prin mișcarea cunoscută de balansare. Grosimea lamei la spinare este suficientă pentru a vă oferi greutatea și puterea de care aveți nevoie, în timp ce lungimea sa acoperă o gamă largă de sarcini zilnice.

Lama din oțel inoxidabil de înaltă calitate

Lamele cuțitelor din această serie sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil, cu o ascuțime excepțională, astfel încât să puteți beneficia de eficiență și protecție ridicată împotriva coroziunii.

Mâner ergonomic

Mânerul este fabricat din polipropilenă, care oferă o durabilitate bună, rezistență la apă și ergonomie absolută. În plus, are un cost redus și este ușor de modelat în diverse forme.

Suprafață de tăiere

Tăierile se recomandă să fie făcute pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură sunt nepotrivite, deoarece pot cauza deteriorări permanente ale lamei cuțitului.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să-ți dai seama dacă cuțitul tău taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi aspră.

De asemenea, este recomandat să ascuți cuțitele tale cu un profesionist din când în când, pentru a repara posibilele daune la marginea lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Victorinox

Specificații

Tip
Chef
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Bucăți
1 buc
Dimensiune
20 cm
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • 5
    0 din 2 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Top - instrument esențial

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?