Cuțite

Victorinox Fibrox Dual Grip Cuțit Carne din Oțel Inoxidabil 20cm 5.7223.20D 1bucCodul: 20787611

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de măcelar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 20 cm
Vezi descrierea completă
258,58Lei
Livrare rapidăMâine, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 7 ore și 24 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 256,02 Lei

Descriere

Cuțit de măcelar

Cuțitul de măcelar este un cuțit conceput în principal pentru utilizare într-o măcelărie și/sau abator. Este utilizat pe scară largă pentru procesarea cărnii.

Lamă din oțel inoxidabil de calitate premium

Lamele tuturor cuțitelor din serie sunt fabricate din oțel inoxidabil martensitic. Baza pentru funcționalitatea și durabilitatea optimă a lamei este utilizarea aliajului de oțel potrivit. Oțelul trebuie să producă combinația perfectă de ascuțime și protecție împotriva coroziunii. Lamele din serie sunt extrem de durabile și ascuțite, oferind performanțe profesionale ridicate, fără a fi prea dure, ceea ce face ca ascuțirea să fie mai ușoară, dar și necesară la intervale mai rare.

Mâner din elastomer

Mânerul seriei Fibrox Dual Grid este realizat din două componente care îl fac extrem de antiderapant și proiectat ergonomic pentru a oferi suport maxim mâinii și încheieturii.

Placă de tăiat

Se recomandă să faceți tăieturi pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură sunt nepotrivite deoarece pot provoca daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățare

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul fără întârziere (cu un detergent simplu) și uscați-l cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, trebuie să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru siguranța dumneavoastră, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de lamă, cu o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Indiferent cât de ascuțit este un cuțit inițial, după un anumit timp de utilizare acesta necesită ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, piatră de ascuțit sau tijă de îndreptat.

Poți determina dacă un cuțit taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o foaie de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o foaie de hârtie. În schimb, un cuțit care necesită ascuțire va avea dificultăți și tăietura va fi zimțată.

De asemenea, este recomandat să îți duci ocazional cuțitele la un profesionist pentru ascuțire pentru a repara orice potențială deteriorare a tăișului lamei și pentru a menține ascuțimea acestuia.

Producător

Victorinox

Specificații

Tip
Carne
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Bucăți
1 buc
Dimensiune
20 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 2
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • 5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Foarte bun pentru tăierea cărnii... Îl recomand

    Tradus din Greacă ·
    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?
  • 5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Foarte bun cuțit, un pic scump dar merită banii

    Tradus din Greacă ·
    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?