- Crud în salate, deoarece contracarează amăreala legumelor verzi, aroma sa delicată se potrivește cu legumele albe, oferind ușor gustul de susan.
- Pentru marinarea cărnii albe (pui, porc) sau a crustaceelor (creveți, raci, homari, crabi).
- În aluaturi și preparate de patiserie care implică nuci, deoarece oferă gustul plăcut de susan și îmbunătățește aromele celorlalte ingrediente.
- În final, merită încercat la prăjit, deoarece are o rezistență unică, ceea ce înseamnă că nu arde și nu fumegă și oferă produsului prăjit o suprafață crocantă și o aromă distinctivă.
- Prăjiți în mod tradițional într-o tigaie și folosiți o cantitate mică de ulei de susan. Suprafața obiectelor prăjite nu trebuie să fie acoperită cu ulei și ar trebui să fie cât mai uscată posibil, fără apă (în special cartofii), pentru a evita spumarea.
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor