Cuțite

Tojiro Hammered Cuțit Chef din Oțel Inoxidabil 24cm F-1116 1bucCodul: 17302914

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 24 cm
  • Lungimea totală: 38.5 cm
  • Greutate: 190 gr
Vezi descrierea completă
Livrare rapidămarți, 24 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 19 ore și 24 minute
Gratuităcostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 934,29 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    934,29 Lei

  2. Revânzător oficial
    934,29 Lei

  3. Revânzător oficial
    934,29 Lei

Descriere

Cuțit de bucătărie

Cutitul de bucătar este cutitul preferat al fiecărui bucătar profesionist și amator, și dintr-un bun motiv. Are, probabil, cele mai multe utilizări dintre toate celelalte cutite de bucătărie, deoarece îl puteți folosi pentru a tăia porții mari, a toca sau a tăia cubulețe legume și fructe, precum și carne și pește. Lama sa lată și marginea curbată îl fac ideal pentru tăierea rapidă prin mișcarea cunoscută de balansare. Grosimea lamei la spinare este suficientă pentru a vă oferi greutatea și puterea de care aveți nevoie, în timp ce lungimea sa acoperă o gamă largă de sarcini de zi cu zi.

Materialul lamei

Fiecare cuțit japonez se evidențiază în primul rând prin lamă, iar modelul Hammered dispune de o lamă cu ascuțime excepțională ce durează mult timp, fără a necesita întreținere specială.

Acesta este alcătuit din aliajul inovativ de oțel inoxidabil japonez VG10 la bază, care asigură o duritate și durabilitate excepționale. VG10 este acoperit de două straturi de oțel inoxidabil moale cu un conținut de 13% crom pentru ascuțire mai ușoară și protecție mai bună a cuțitului.

Fiecare cuțit Hammered este ascuțit manual de meșteri japonezi experimentați pe ambele părți la un unghi de 15°, pentru a oferi un cuțit incredibil de ascuțit. Lama are un aspect unic, iar suprafața este proiectată pentru a evidenția construcția forjată a cuțitului, conferindu-i un efect și un caracter unic.

Nivelul său de duritate este de 58 (±1) HRC (un cuțit cu o duritate peste 56 HRC este considerat bun).

Mâner confortabil din lemn

Mânerul acestui cuțit handmade onorează tradiția bucătăriei japoneze și este făcut din lemn de manolia, un lemn durabil și rezistent la utilizare continuă și intensă, precum și la contactul cu alimentele și materialele de bucătărie. Forma rotundă a mânerului face utilizarea cuțitului confortabilă și practică din orice unghi, oferindu-vă ergonomie și control absolut în timpul utilizării. Mânerul din lemn de manolia are un aspect simplu, potrivindu-se armonios cu metalul lamei și legându-l strâns cu un inel de rășină.

Suprafață de tăiere

Tăierile sunt recomandate să se facă pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite deoarece pot cauza daune permanente lamei cuțitului.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui să ștergeți întotdeauna cuțitul departe de corp și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Nu este recomandat să-l spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau un băț de ascuțit.

Poți să îți dai seama dacă cuțitul tău taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi aspră.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice posibilă deteriorare a muchiei lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Tojiro

Specificații

Tip
Chef
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
24 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 1
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review

Recenzii de către membrii noștri

  • leonleontas
    4
    2 din 2 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Această recenzie este despre dimensiune: 18 cm

    Deși sunt mulțumit de oțel, restul nu este foarte bun, motiv pentru care am dat o notă scăzută.
    Aspecte pozitive:
    - Menține ascuțimea dacă o treci printr-un piele cu un compus de lustruire în fiecare zi, ceea ce este destul de important.
    - Forma în D a mânerului mi se potrivește mai bine decât stilul european și poate fi schimbată ușor.
    - Lățimea lamei este potrivită astfel încât degetele să nu lovească tocătorul, dar este suficient de largă pentru a aduna ușor legumele tăiate cu cuțitul.
    - Cântărește între 114-120 grame și este bine echilibrat pentru unii.
    - Este fabricat din piese inoxidabile, astfel încât nu necesită multă grijă în privința umidității.
    Aspecte negative:
    - Lama este acoperită cu un fel de strat plastic care face ca tăieturile inițiale să fie ciudat de dificile, deoarece bucățile tăiate se lipesc de cuțit și adaugă grosime și frecare. Cu toate acestea, stratul se îndepărtează ușor dacă începe să se cojească.
    - Cuțitul este ascuțit sub un unghi care nu taie foarte bine, iar tu trebuie să-l treci printr-o piatră de 600+ pentru a crea un unghi nou care să completeze oțelul.
    - Mânerul necesită șlefuire pe partea sa de lemn pentru a se potrivi cu plasticul negru, dar dacă nu ești familiarizat cu asta, este mai bine să înlocuiești întregul mâner cu unul de lemn. Schimbarea este relativ ușoară.
    - Mânerul este ușor, dar fiecare are preferințe diferite în această zonă.
    Actualizare: Oțelul se menține într-adevăr foarte bine.
    Cu noul mâner și îndepărtarea stratului de plastic care... dintr-un motiv oarecare există, taie mult mai bine, dar mâncarea se lipește mai mult.
    Nu mi-a plăcut mânerul anterior și l-am înlocuit cu unul mai greu, dar poți înțelege de ce din fotografiile atașate. Mânerul hexagonal mi se potrivește mai bine

    Tradus din Greacă ·
    • Greutate
    • Stabilitatea mânerului
    • Moderat de ascuțit
    • Raport calitate-preț
    • Ergonomia mânerului
    Ai găsit util acest review?
  • Această recenzie este despre dimensiune: 18 cm

    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț