Cuțite

Kai Tim Malzer Kamagata Cuțit Pâine din Oțel Inoxidabil 23cm TMK-0705 1bucCodul: 17039499

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de pâine
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 23 cm
  • Lungimea mânerului: 13 cm
  • Greutate: 205 gr
Vezi descrierea completă
559,55Lei
Livrare rapidămarți, 24 Septembriedacă o comanzi până la 2 luni
Gratuităcostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 5 bucăți

Raport produs

de la 487,32 Lei

Descriere

Cuțit de pâine

Cuțitul de pâine are dinții relativ spațiați pe lamă și taie ușor chiar și cele mai groase coji de pâine fără să sfărâme întregul cozonac. Este perfect și pentru a tăia sandwich-uri și prăjituri în jumătate. În plus, are o muchie zimțată patentată de KAI.

Materialul lamei

Lama cu design atrăgător este fabricată din oțel inoxidabil 4116, care este foarte durabil și rezistent la coroziune. Are o duritate de 56 (±1) HRC (un cuțit cu o duritate mai mare de 56 HRC este considerat bun) și este, prin urmare, rezistent la rugină. Logo-ul lui Tim Mälzer și semnătura sa personală sunt aplicate pe lamă și, împreună cu finisajul lustruit, completează aspectul exclusivist și de înaltă calitate.

Lungimea lamei este de 23 cm.

Mâner

Mânerul lustruit are o formă ergonomică și alinierea sa simetrică îl face ideal atât pentru persoanele dreptace, cât și pentru cele stângace. Se așează confortabil în mână și oferă o prindere sigură și confortabilă în timpul utilizării. Balanța perfectă între mâner și lamă face ca tăierea să fie o experiență deosebit de netedă. Realizat din polioksimetilenă lustruită (POM), mânerul este rezistent la apă și ușor de întreținut. Logo-ul Tim Mälzer "toreadorul în bucătărie" împodobește partea din spate a mânerului, adăugând un accent sofisticat.

Lungimea mânerului este de 13 cm.

Suprafață de tăiere

Se recomandă efectuarea tăierilor pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot provoca daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui să ștergeți întotdeauna cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Se recomandă să nu-l spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să îți dai seama dacă cuțitul tău taie bine printr-un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi aspră.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele dvs. cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice posibilă deteriorare a muchiei lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Kai

Specificații

Tip
Pâine
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
23 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 1
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review