Cuțite

Global Sai Cuțit Nakiri din Oțel Inoxidabil 15cm SAI-M06 1bucCodul: 16696185

Caracteristici cheie:

  • Cuțit Nakiri
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungime lamă: 15 cm
Vezi descrierea completă
631,42Lei
Livraremar, 24 sep - joi, 26 sep
Gratuităcostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 4 bucăți

Raport produs

de la 631,42 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 703,29 Lei

  2. 631,42 Lei

Descriere

Cuțit Nakiri

Cutitul nakiri are o lamă largă și dreaptă, cu o vârf obtuz. Este folosit în principal pentru tăierea legumelor și datorită lamei sale subțiri poate tăia chiar și cele mai delicate legume. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru materiale mai dure, cum ar fi pește mic sau oase de carne, sau alimente congelate deoarece se poate rupe.

Materialul lamei

Materialul lamei constă într-un nucleu cu duritate excepțională, înconjurat de straturi de oțel inoxidabil moale, rezistent la coroziune. Straturile exterioare ale lamei sunt realizate din același oțel ca și mânerul, ceea ce face forjarea între lamă și mâner și mai puternică.

Mâner

Mânerul este fabricat din oțel inoxidabil și prezintă un suport ergonomic pentru degetul mare pentru un mișcare de tăiere lină și eficientă și o prindere confortabilă. Cele șapte nituri de pe mâner sunt concepute pentru a reprezenta cele șapte virtuți nobile ale codului de onoare al samurailor: integritate, curaj, compasiune, respect, onestitate, onoare și loialitate.

Suprafață de tăiere

Se recomandă efectuarea tăierilor pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite deoarece pot provoca deteriorări permanente ale lamelor cuțitelor.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu un material moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind un material sau un prosop.

Se recomandă să nu îl spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să-ți dai seama dacă cuțitul tău taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire se va lupta și tăierea sa va fi obtuză.

De asemenea, este recomandat să ascuți cuțitele tale cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice posibilă deteriorare a muchiei lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Global

Specificații

Tip
Nakiri
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
15 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

Imagini de la clienți

Imagini de la clienți
Imagini de la clienți
Imagini de la clienți

Recenzii de către membrii noștri