Μοριακή γαστρονομία, Cazane și eprubete
Cărți de hobby și timp liber

Μοριακή γαστρονομία, Cazane și eprubeteCodul: 110486

Cum putem face gălbenușul unui ou fiert perfect centrat? Ce trebuie să facem pentru a face supa clară? Se poate face maioneză fără ouă? Spumă din ciocolată pură? Cum se poate întinde untul imediat ce...

Vezi descrierea completă

Cum putem face gălbenușul unui ou fiert perfect centrat? Ce trebuie să facem pentru a face supa clară? Se poate face maioneză fără ouă? Spumă din ciocolată pură? Cum se poate întinde untul imediat ce iese din frigider? Când este mâncarea mai aromatică: când mestecăm încet sau când mestecăm repede? Și putem "sigila" cu adevărat sucurile în carnea pe care o...

Vezi descrierea completă
76,49Lei
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 70,48 Lei

Descriere

Cum putem face gălbenușul unui ou fiert perfect centrat? Ce trebuie să facem pentru a face supa clară? Se poate face maioneză fără ouă? Spumă din ciocolată pură? Cum se poate întinde untul imediat ce iese din frigider? Când este mâncarea mai aromatică: când mestecăm încet sau când mestecăm repede? Și putem "sigila" cu adevărat sucurile în carnea pe care o coacem? Dar când ar trebui să o condimentăm: înainte sau după gătire? Și ce zici de vin? Forma paharului afectează gustul?

Doar un mic exemplu din întrebările interesante, dar și utile și adesea distractive pe care Hervé This se angajează să le clarifice. Până acum, chimia alimentelor era doar subiectul chimiștilor. "Gastronomia moleculară" o aduce - la fel ca fizica și biologia - în bucătărie, transformând-o într-un alt instrument în mâinile celor care gătesc. Cum veți folosi acest instrument depinde de voi. Puteți perfecționa felurile de mâncare familiare de zi cu zi, dar puteți fi și inspirați și crea noi combinații de stiluri, arome și gusturi. Puteți chiar să vă satisfaceți curiozitatea și să vă imersați în povestea unui chimist care iubește gătitul și a decis să intre în bucătărie ținând într-o mână oalele și în cealaltă tuburile de testare.

Specificații

Tip
Gătit - Rețete
Limbă
Greacă
Subtitlu
Cazane și eprubete
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
518
Data de publicare
2008
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    • Calitatea hârtiei
    • Ilustrații
    • Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
    • Raport calitate-preț
    • Aș recomanda-o pentru achiziție