Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Μοριακή γαστρονομία, Cazane și eprubeteCodul: 110486
- Autori: Hervé This, Αλβέρτος Αρούχ
- Editor: Patakis
- Μορφή: Copertă moale
- Έτος έκδοσης: 2008
- Αριθμός σελίδων: 518
- Κωδικός ISBN-13: 9789601629308
- Διαστάσεις: 21×14
Produse similare
Cărți de hobby și timp liber
Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, Miracolul dietei cretane: Cea mai sănătoasă bucătărie mediteraneană: Cu 520 de rețete
Ad de la GoldenbooksAdăugatCărți de hobby și timp liber
Κασετίνα Δε Κουκμπουκ 61 Λαχταριστές, Πανεύκολες Συνταγές Όλους
Ad de la BookmaniaShopAdăugatCărți de hobby și timp liber
Η καλύτερη πίτσα του κόσμου, Rețete și secrete de la "Regele" Romei
Ad de la EpohishopAdăugatCărți de hobby și timp liber
Τρώμε και ομορφαίνουμε, Secretele prețioase ale sănătății noastre, ascunse în bucătăria grecească
Ad de la BooklibertyAdăugatCărți de hobby și timp liber
Λουκάνικα και αλλαντικά, 254 de rețete tradiționale din toată Grecia
Ad de la VivliodiktyoAdăugatCărți de hobby și timp liber
Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες
Ad de la BookstimeAdăugatCărți de hobby și timp liber
Friends, Η Τηλεοπτική Σειρά, Central Perk, Οι Αυθεντικές Συνταγές
de la 84,65 LeiAdăugat
Toate magazinele
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
- 76,18 Lei
- 76,49 Lei
- 87,78 Lei
- 90,35 Lei
- 70,48 Lei
- 102,16 Lei
- 76,59 Lei
- 71,51 Lei
Descriere
Cum putem face gălbenușul unui ou fiert perfect centrat? Ce trebuie să facem pentru a face supa clară? Se poate face maioneză fără ouă? Spumă din ciocolată pură? Cum se poate întinde untul imediat ce iese din frigider? Când este mâncarea mai aromatică: când mestecăm încet sau când mestecăm repede? Și putem "sigila" cu adevărat sucurile în carnea pe care o coacem? Dar când ar trebui să o condimentăm: înainte sau după gătire? Și ce zici de vin? Forma paharului afectează gustul?
Doar un mic exemplu din întrebările interesante, dar și utile și adesea distractive pe care Hervé This se angajează să le clarifice. Până acum, chimia alimentelor era doar subiectul chimiștilor. "Gastronomia moleculară" o aduce - la fel ca fizica și biologia - în bucătărie, transformând-o într-un alt instrument în mâinile celor care gătesc. Cum veți folosi acest instrument depinde de voi. Puteți perfecționa felurile de mâncare familiare de zi cu zi, dar puteți fi și inspirați și crea noi combinații de stiluri, arome și gusturi. Puteți chiar să vă satisfaceți curiozitatea și să vă imersați în povestea unui chimist care iubește gătitul și a decis să intre în bucătărie ținând într-o mână oalele și în cealaltă tuburile de testare.
Specificații
- Tip
- Gătit - Rețete
- Limbă
- Greacă
- Subtitlu
- Cazane și eprubete
- Formular
- Copertă moale
- Număr de pagini
- 518
- Data de publicare
- 2008
- Dimensiuni
- 21x14 cm
Informații importante
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.
Recenzii
Achiziție verificată
- Calitatea hârtiei
- Ilustrații
- Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
- Raport calitate-preț
- Aș recomanda-o pentru achiziție