Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, HACCP, ISO 9000:2000
Cărți științifice

Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, HACCP, ISO 9000:2000Codul: 104140

Scopul acestui manual este de a oferi o prezentare succintă a cunoștințelor teoretice necesare pentru înțelegerea Sistemelor de Management al Calității și Siguranței Alimentare și apoi de a se...

Vezi descrierea completă

Scopul acestui manual este de a oferi o prezentare succintă a cunoștințelor teoretice necesare pentru înțelegerea Sistemelor de Management al Calității și Siguranței Alimentare și apoi de a se concentra pe exemple de aplicare cu studii de caz, contribuind la asimilarea sistemului de către cititor. De asemenea, își propune să ajute executivii din industria...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Γιάννης Τσάκνης
  • Editor: Papasotiriou
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2008
  • Αριθμός σελίδων: 360
  • Κωδικός ISBN-13: 9789607182326
  • Διαστάσεις: 24×17
102,41Lei
Livraremie, 11 sep - vin, 13 sep
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 102,41 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 102,41 Lei

  2. 102,41 Lei

Descriere

Scopul acestui manual este de a oferi o prezentare succintă a cunoștințelor teoretice necesare pentru înțelegerea Sistemelor de Management al Calității și Siguranței Alimentare și apoi de a se concentra pe exemple de aplicare cu studii de caz, contribuind la asimilarea sistemului de către cititor. De asemenea, își propune să ajute executivii din industria alimentară să dezvolte un sistem HACCP de succes și eficient cu costuri minime.

Specificații

Tip
Chimie
Limba
Greacă
Subtitlu
HACCP, ISO 9000:2000
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
360
Data de publicare
2008
Dimensiuni
24x17 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

Nu există recenzii verificate
  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Cartea este esențială pentru chimiști, biologi, medici veterinari, agronomi, microbiologi, ingineri chimici, tehnologi alimentari, pentru angajații din departamentele de cercetare și dezvoltare (R+D), pentru consultanții în afaceri, pentru managerii de asigurare a calității, pentru executivii din industria alimentară în masă (bucătari, manageri de alimente și băuturi), și pentru executivii în managementul afacerilor alimentare, dar și pentru toți cei care nu sunt experți și doresc să se aprofundeze în lumea magică a alimentelor.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?