Magazin selectat
Stoc 14 bucăți
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Setați locația de livrare pentru a vedea produsele în funcție de preferințele dumneavoastră.
Proteina Egg Pro de la Scitec Nutrition, cu gust ciocolata, În plus, este o opțiune ideală pentru cei care au alergie la gluten și intoleranță la lactoză.
Caracteristici Proteine
Magazin selectat
Stoc 14 bucăți
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Batoane proteice
Electroliti și izotonice
Vitamine
Alte suplimente alimentare
Batoane proteice
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Proteine
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
Proteina Egg Pro de la Scitec Nutrition, cu gust ciocolata, În plus, este o opțiune ideală pentru cei care au alergie la gluten și intoleranță la lactoză.
Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.
Proteinele din ou au fost un monopol în anii '80 și la sfârșitul anilor '90. Apoi au apărut proteinele din zer și piața s-a schimbat semnificativ. Cu toate acestea, există oameni care nu tolerează lactatele sau doresc să încerce ceva diferit.
Din păcate, acesta mi-a adus aminte de o problemă uriașă pe care am avut-o acum 25 de ani când am încercat pentru prima dată un supliment de proteine din ou: solubilitatea foarte slabă. Această problemă a fost rezolvată mai târziu, dar acest produs specific este literalmente ca o mașină a timpului.
Gustul este foarte bun cu apă, puțin sărat, dar este o caracteristică clasică a proteinelor din ou. Din păcate, trebuie să-l amestec mereu cu un blender obișnuit. Nu funcționează cu un simplu mixer și uită-te la folosirea unui shaker.
Dacă ai răbdare să-l amesteci într-un blender mare și nu-ți pasă de spumă, este o soluție bună pentru o proteină pură cu biodisponibilitate ridicată. În caz contrar, alege altceva.