Datorită clemei metalice de pe capac, este extrem de ușor să-l așezați în poziția corectă.
Vândut de
Stoc 4 bucăți
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor & 2 ani garanție
Setați locația de livrare pentru a vedea produsele în funcție de preferințele dumneavoastră.
Caracteristici cheie:
Oala sub presiune Vitaquick are o capacitate de 10 litri și poate satisface nevoile a 6 sau mai multe persoane.
Vezi descrierea completăVândut de
Stoc 4 bucăți
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor & 2 ani garanție
Seturi de oale și tigăi
Cafetiere
Seturi de oale și tigăi
Oale sub presiune
Oale sub presiune
Oale sub presiune
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
Vitaquick este modelul de bază al Fissler din seria de oale sub presiune.
Pe lângă ajutorul convenabil de poziționare Vitaquick, acesta dispune și de o funcție care te informează despre starea de blocare, astfel încât să știi când capacul este așezat corect.
Baza termică de înaltă calitate Super Thermic garantează absorbția, distribuția și reținerea uniformă a căldurii. Potrivit pentru toate tipurile de aragazuri.
Datorită clemei metalice de pe capac, este extrem de ușor să-l așezați în poziția corectă.
Indicator de blocare pentru verificarea vizuală și auditivă a blocării pentru o siguranță sporită. Când oala sub presiune este închisă corect, se aude un sunet caracteristic de "clic" și un indicator de culoare de pe mâner se schimbă de la roșu la verde. Apoi începe să se acumuleze presiunea.
Presiunea din interiorul oalei sub presiune poate fi ajustată cu ușurință datorită celor 2 setări de gătit pentru gătit extrem de ușor sau foarte rapid.
Indicatori min și max pentru a calcula cu precizie cantitatea necesară de lichide în timpul gătitului.
Mânerul de pe capac este detașabil pentru a facilita curățarea. Tot ce trebuie să faceți este să-l deșurubați manual.
Baza Superthermic este potrivită pentru toate tipurile de plite, inclusiv inducție. Asigură o absorbție și o reținere optimă a căldurii.
Oalele sub presiune reduc semnificativ timpul de gătire în comparație cu metodele convenționale. Acest lucru se datorează faptului că presiunea ridicată care se acumulează în oala sub presiune etanșată ermetic crește punctul de fierbere al apei. Astfel, puteți găti la temperaturi ridicate cuprinse între 110 și 116°C și economisi până la 70% din timpul dumneavoastră.
Rezultatul gătitului alimentelor într-o oală sub presiune din care a fost eliminat oxigenul oferă mai multe vitamine și minerale într-un timp mai scurt.
Oxigenul care este expulzat din oala sub presiune și timpii scurți de gătit ajută la păstrarea vitaminelor, mineralelor, nutrienților, culorii și aromei alimentelor.
Din 1845, Fissler produce vase de gătit de cea mai înaltă calitate în Idar-Oberstein, Germania, folosind cea mai recentă tehnologie, experiență și măiestrie.
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.