Cuțite

Kai Wasabi Black Set Cuțite din Oțel Inoxidabil DM-0781JP67 5bucCodul: 42762888

Caracteristici cheie:

  • Cuțit cu scop general 10 cm
  • Cuțit Deba 15 cm
  • Cuțit Nakiri 16.5 cm
  • Cuțit Santoku 16.5 cm
  • Cuțit Yanagiba 21 cm
  • Cu geantă pentru cuțite
Vezi descrierea completă
2.037,99Lei
Livrare rapidăluni, 23 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 14 ore și 38 minute
Gratuităcostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 2.037,99 Lei

Descriere

Cuțit cu uz general

Este un cuțit care poate îndeplini multe sarcini în bucătărie. Cu acest cuțit versatil, puteți face toate aceste mici sarcini de tăiere, cum ar fi tăierea cepei, tăierea ierburilor și curățarea și tăierea legumelor. Lama ușor mai lungă este convenabilă atunci când nu aveți nevoie de înălțimea unui cuțit de bucătar, în timp ce un cuțit de curățare este prea mic pentru a fi confortabil.

Cuțit Deba

Deba este folosit în bucătăria japoneză ca un clește tradițional. Cuțitul robust și greu are o lamă puternică și lată pe o singură margine. Partea din față a lamei este folosită în principal pentru filetarea peștelui. Partea din spate este mai puternică și este folosită, printre altele, pentru ruptul oaselor mici de pui sau pește.

Cuțit Nakiri

Cuțitul nakiri are o lamă lată și dreaptă, cu o vârf ascuțit. Este folosit în principal pentru tăierea legumelor și datorită lamei sale subțiri, poate tăia chiar și cele mai delicate legume. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru materiale mai dure, cum ar fi peștișorii sau oasele de carne mici, sau alimentele congelate, deoarece se poate rupe.

Cuțit Santoku

Cuțitul Santoku este forma tradițională de cuțit japonez pentru uz general, echivalent cu cuțitul unui bucătar. Este un cuțit versatil, deoarece îl puteți folosi pentru a tăia pește, carne și legume.

Cuțit Yanagiba

Yanagiba este un cuțit tradițional japonez pentru filetat. Datorită lamei sale subțiri, cu un singur tăiș și lungi, este ideal pentru tăieturi precise. Cuțitul asigură o tăiere intricate și extrem de rafinată și netedă. Astfel de tăieturi sunt deosebit de importante în prepararea sushi-ului. Lungimea și forma lamei permit o gamă largă de mișcare în timpul tăierii.

Materialul lamei

Lamele lustruite ale seriei Wasabi Black sunt fabricate din noua tehnologie, oțel rezistent la rugină 6A/1K6 și sunt deosebit de rezistente la rugină datorită conținutului lor ridicat de crom. Ele sunt un tip clasic de oțel inoxidabil. Conținutul ridicat de carbon oferă o mai bună reținere a ascuțimii.

Mâner

Mânerul negru din plastic este rezistent la apă și, prin urmare, foarte robust. Forma sa oferă o senzație plăcută și naturală datorită adăugării de pudră de bambus.

Suprafață de tăiere

Se recomandă efectuarea tăierilor pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot provoca daune permanente lamei cuțitului.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Se recomandă să nu îl spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Producător

Kai

Specificații

Tip
Set
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
5 buc
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.