Cuțite

Morakniv Cuțit Chef din Oțel Inoxidabil 13cm 129-40500 1bucCodul: 40923088

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 13 cm
  • Lungime totală: 27 cm
  • Greutate: 101.3 gr
Vezi descrierea completă
220,74Lei
Livrare rapidămarți, 24 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 24 ore și 5 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 20+ bucăți

Raport produs

de la 220,74 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 220,74 Lei

  2. 220,74 Lei

  3. Revânzător oficial
    220,74 Lei

  4. 220,74 Lei

Descriere

Cuțit de bucătărie

Cutitul de bucătar este cutitul preferat al fiecărui bucătar profesionist și amator, și dintr-un motiv întemeiat. Are, probabil, cele mai multe utilizări dintre toate celelalte cutite de bucătărie, deoarece îl puteți folosi pentru a tăia porțiuni mari, a toca sau a tăia cubulețe legume și fructe, precum și carne și pește. Lățimea sa și marginea curbată îl fac ideal pentru tocare rapidă și precisă folosind mișcarea binecunoscută de balansare. Grosimea lamei la spinare este suficientă pentru a vă oferi greutatea și puterea de care aveți nevoie, în timp ce lungimea sa acoperă o gamă largă de sarcini de zi cu zi.

Materialul lamei

Este făcut din oțel inoxidabil, un material popular pentru cuțite, este foarte durabil și nu se corodează.

Mâner Progrip

Mânerul Progrip este format din 2 straturi, cauciuc exterior și polipropilenă interioară pentru absorbția șocurilor, cauciucul mânerului este special procesat pentru a-și menține proprietatea antiderapantă chiar și atunci când mâna utilizatorului este umedă sau a intrat în contact cu substanțe uleioase.

Suprafață de tăiere

Tăierea se recomandă să se facă pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot cauza daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățenie

Spălați cu apă caldă cuțitul înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea acestuia, folosind o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o cuțitul inițial, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să îți dai seama dacă cuțitul tău taie bine printr-un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi obtuză.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice daune la marginea lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Morakniv

Specificații

Tip
Chef
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
13 cm
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review