Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών, Impactul asupra calității și valorii nutritive a alimentelor Codul: 407243
- Autor: Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
- Editor: Tziola
- Μορφή: Copertă tare
- Έτος έκδοσης: 2011
- Αριθμός σελίδων: 414
- Κωδικός ISBN-13: 9789604183692
- Διαστάσεις: 25×17
Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς
Cărți științifice
Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων
Ad de la VivliodiktyoAdăugatCărți de hobby și timp liber
Τρόφιμα, Compoziție, origine, modificări, prelucrare și ambalare
Ad de la VivliodiktyoAdăugat
Produse similare
- Cele mai apreciate
Cărți științifice
Ο Μύθος Του Φυσιολογικού, Traumă, boală și vindecare într-o cultură toxică
Ad de la SilverProductsAdăugat- Cele mai apreciate
- Cele mai apreciate
Cărți științifice
Πολυκώδικας – 40 Νομοθετήματα (Μάρτιος 2024 - 16η Έκδοση)
Ad de la VivliodiktyoAdăugat
Toate magazinele
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
- 180,36 Lei
- 127,47 Lei
- 132,28 Lei
- 127,47 Lei
- 153,25 Lei
Descriere
Fără îndoială, metabolitii primari și secundari ai alimentelor au un impact decisiv atât asupra caracteristicilor calitative, cât și asupra valorii lor nutritive. O mare parte a eforturilor de cercetare este dedicată găsirii de noi surse naturale ale acestor compuși, precum și creării unora similare sintetice. În același timp, se fac eforturi pentru îmbunătățirea metodelor de procesare și conservare a alimentelor, precum și pentru dezvoltarea de noi tehnologii, având ca scop nu numai contribuția lor pozitivă la calitatea senzorială a alimentelor, ci și asigurarea unei biodisponibilități ridicate a acestor compuși.
Această carte își propune să îmbunătățească și să organizeze cunoștințele pentru o mai bună înțelegere a efectului pe care compoziția, structura și relațiile "prietenoase" sau "ostile" ale componentelor alimentelor îl au asupra comportamentului lor fizico-chimic și funcțional. Aceste cunoștințe reprezintă o premisă fundamentală pentru înțelegerea ușoară a efectului reglator al schimbărilor lor în timpul procesării și conservării alimentelor, atât în ceea ce privește calitatea senzorială, cât și valoarea nutritivă.
Primul capitol analizează relația dintre structura apei și proprietățile sale funcționale, care sunt direct legate de comportamentul hidrofilic sau hidrofob al celorlalte componente ale alimentelor. Al doilea capitol este dedicat aminoacizilor și proteinelor, al treilea carbohidraților, al patrulea lipidelor, iar al cincilea pigmentilor naturali ai alimentelor. [...]
(din prefața cărții)
Specificații
- Tip
- Chimie
- Limba
- Greacă
- Subtitlu
- Impactul asupra calității și valorii nutritive a alimentelor
- Formular
- Copertă tare
- Număr de pagini
- 414
- Data de publicare
- 2011
- Dimensiuni
- 25x17 cm
Informații importante
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.