Vândut de
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Setați locația de livrare pentru a vedea produsele în funcție de preferințele dumneavoastră.
Vândut de
Skroutz Asigurarea Cumpărăturilor
Cărți de hobby și timp liber
Cărți de hobby și timp liber
Cărți de hobby și timp liber
Cărți de hobby și timp liber
Cărți de hobby și timp liber
Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată
La noma - de patru ori numit cel mai bun restaurant din lume - fiecare fel de mâncare include o formă de fermentare, fie că este vorba de o notă luminoasă de oțet, un miso profund savuros, o picătură electrizantă de garum sau intensitatea dulce a usturoiului negru. Fermentarea este una dintre fundațiile din spatele profilurilor de gust extraordinare ale noma.
Acum, Rene Redzepi, bucătar și co-proprietar al noma, și David Zilber, bucătarul care conduce laboratorul de fermentare aclamat al restaurantului, împărtășesc tehnici dezvăluite în premieră pentru crearea despensierii extinse de fermentații a noma. Și o fac printr-o carte concepută special pentru a-și împărtăși cunoștințele și tehnici cu bucătarii amatori. Cu peste 750 de fotografii color, majoritatea dintre ele pas cu pas, și cu fiecare rețetă scrisă într-un mod accesibil și meticulos testată, Fundamentele Gustului: Ghidul Noma pentru Fermentare duce cititorii mult dincolo de kimchi-ul și murăturile obișnuite pentru a include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermente, oțeturi, garums și fructe și legume negre. Și - poate chiar mai important - arată cum să folosești aceste ingrediente esențiale din despensă care schimbă jocul în 100 de rețete originale.
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.