The Noma Guide to Fermentation, Bazele aromei
Cărți de hobby și timp liber

The Noma Guide to Fermentation, Bazele aromei Codul: 25677107

La noma - de patru ori numit cel mai bun restaurant din lume - fiecare fel de mâncare include o formă de fermentare, fie că este vorba de o notă luminoasă de oțet, un miso profund savuros, o picătură...

Vezi descrierea completă

La noma - de patru ori numit cel mai bun restaurant din lume - fiecare fel de mâncare include o formă de fermentare, fie că este vorba de o notă luminoasă de oțet, un miso profund savuros, o picătură electrizantă de garum sau intensitatea dulce a usturoiului negru. Fermentarea este una dintre fundațiile din spatele profilurilor de gust extraordinare ale...

Vezi descrierea completă
  • Autori: Rene Redzepi, David Zilber
  • Editor: Artisan
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 440
  • Κωδικός ISBN-13: 9781579657185
  • Διαστάσεις: 19×1x25.4
201,69Lei
Livraremie, 07 aug - mar, 13 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

de la 194,37 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 194,37 Lei

  2. 201,69 Lei

  3. 216,88 Lei

Descriere

La noma - de patru ori numit cel mai bun restaurant din lume - fiecare fel de mâncare include o formă de fermentare, fie că este vorba de o notă luminoasă de oțet, un miso profund savuros, o picătură electrizantă de garum sau intensitatea dulce a usturoiului negru. Fermentarea este una dintre fundațiile din spatele profilurilor de gust extraordinare ale noma.

Acum, Rene Redzepi, bucătar și co-proprietar al noma, și David Zilber, bucătarul care conduce laboratorul de fermentare aclamat al restaurantului, împărtășesc tehnici dezvăluite în premieră pentru crearea despensierii extinse de fermentații a noma. Și o fac printr-o carte concepută special pentru a-și împărtăși cunoștințele și tehnici cu bucătarii amatori. Cu peste 750 de fotografii color, majoritatea dintre ele pas cu pas, și cu fiecare rețetă scrisă într-un mod accesibil și meticulos testată, Fundamentele Gustului: Ghidul Noma pentru Fermentare duce cititorii mult dincolo de kimchi-ul și murăturile obișnuite pentru a include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermente, oțeturi, garums și fructe și legume negre. Și - poate chiar mai important - arată cum să folosești aceste ingrediente esențiale din despensă care schimbă jocul în 100 de rețete originale.

Specificații

Tip
Gătit - Rețete
Limbă
Engleză
Subtitlu
Bazele aromei
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
440
Data de publicare
2018
Dimensiuni
19.1x25.4 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile