Placa este realizată din material cordierit, ceea ce face ca placa să fie mai stabilă și să mențină temperaturi mai ridicate decât o bază metalică. Este inclusă o paletă de bambus pentru pizza, astfel încât să puteți ridica și transfera cu ușurință aluatul copt de pe piatră pe masă.
Caracteristici
Set de Placă de Copt Pizza Pătrată din Piatră & Paletă de Pizza din Bambus de la Navaris
Placa de pizza din piatră poate fi utilizată în cuptor și pe grătar
Formă: Pătrată
Rezistență la temperatură până la 800 °C
Dimensiuni placă: 38 x 30 x 1.5 cm
Dimensiuni paletă: 25.5 x 28 x 1 cm | Lungime mâner: 11 cm
Greutate: 3 Kg
Material placă: Piatră Cordierit
Material paletă: Bambus
Culoare: Maro
Precauții
Placa de pizza din piatră nu este sigură pentru mașina de spălat vase. După coacere, lăsați placa să se răcească. Nu clătiți imediat cu apă rece, altfel se poate crăpa. Înainte de a folosi piatra de copt pentru prima dată, ștergeți-o cu o cârpă umedă.
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti
raportează aici.
Coace pizza foarte bine.. Asigură-te că se potrivește cu dimensiunea ta, deoarece am încercat să fac pizza rotundă, dar nu funcționează. Lățimea este prea mică.
Tradus din Greacă ·
Calitatea gătitului
Uniformitatea coacerii
Calitatea construcției
Dimensiunea suprafeței de gătit
Raport calitate-preț
Ai găsit util acest review?
5
1 din 2 membri au considerat această recenzie utilă
Suprafața de piatră, așa cum se poate observa și la celelalte produse care o conțin, este de înaltă calitate și construcție excelentă. Faptul că poate rezista la temperaturi de până la 800 de grade (conform specificațiilor) îi permite să fie folosită atât în cuptor, cât și pe grătar. Spatula ușoară (din aluminiu) are o lungime bună a mânerului.
Am folosit piatra pentru coacerea pizzei. Dacă piatra este bine preîncălzită, atunci rezultatul este perfect. Doar să fii atent cu spatula, are nevoie de puțină făină pe toată suprafața pentru a preveni lipirea aluatului. Produs foarte bun
Tradus din Greacă ·
Calitatea gătitului
Dimensiunea suprafeței de gătit
Uniformitatea coacerii
Calitatea construcției
Raport calitate-preț
Curățare
Ai găsit util acest review?
5
35 din 36 membri au considerat această recenzie utilă
La început, m-am gândit că poate am exagerat cu bricolajul... poate am fost excesiv. Dar după câteva încercări eșuate, am fost recompensat. Îl am de câteva luni acum și nu am mai comandat niciodată pizza sau pita gyros. Am făcut-o singur de la primele două săptămâni! Și am învățat câteva lucruri (unele dintre ele pe cale grea):
1. Începeți prin a folosi hârtie de copt sub aluat. Când aluatul se coace puțin, o puteți îndepărta. Acest lucru până când deveniți suficient de confortabil cu făinarea și întinderea aluatului, astfel încât să nu se lipească de paletele de copt.
2. Dacă îți place pizza bine coaptă, nu pune mozzarella de la început. Așteaptă câteva minute și adaug-o mai târziu pentru a evita arderea.
3. Dacă ai avut un "accident" și piatra s-a murdărit cu sos ars, etc., se va păta. Dar nu e o problemă. Doar nu o spălați niciodată cu săpun. NICIODATĂ!! Pizza ta va mirosi a săpun după aceea. Folosește doar apă când se răcește. În cazul în care sosurile s-au lipit de ea, le poți curăța cu o perie metalică. Dacă ai o perie care se potrivește într-un burghiu, chiar mai ușor. Pentru a curăța petele (cât mai mult posibil), folosește o combinație de apă și bicarbonat de sodiu și apoi folosește peria. Dar petele nu sunt o problemă. Ele arată că ești un maestru al grătarului!
4. Dacă ai răbdare, curaj sau un instrument de bucătărie multifuncțional, pregătește suficient aluat, taie-l în porții, ungându-le ușor cu ulei și pune-le în pungi de alimente în congelator. Scoate-le când vrei cu câteva ore înainte. Lasă-le să se dezghețe și chiar să crească mai mult.
Tradus din Greacă ·
Ai găsit util acest review?
1
0 din 19 membri au considerat această recenzie utilă
Am folosit pizza de aproximativ două săptămâni și este foarte bună! Paleta care o însoțește ar putea fi puțin mai mare, deoarece este dificil să încarci pizza pe piatră cu ea. Aluatul pizzei este mult mai bun folosind piatra, iar piatra este foarte ușor de curățat. O recomandăm! De asemenea, foarte accesibilă.