Cuțite

Victorinox Swiss Classic Cuțit Chef din Oțel Inoxidabil 20cm 6.8083.20B 1bucCodul: 22995943

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 20 cm
Vezi descrierea completă
251,03Lei
Livrarevin, 20 sep - mar, 24 sep
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 251,03 Lei

Descriere

Cuțit de Bucătar

Cuțitul de bucătar este cuțitul preferat al fiecărui bucătar profesionist și amator, și nu fără motiv. Poate că are cele mai multe utilizări dintre toate celelalte cuțite de bucătărie, deoarece îl poți folosi pentru a tăia porții mari, pentru a toca sau felia orice, de la legume și fructe până la carne și pește. Lama sa lată și marginea curbată îl fac ideal pentru tocat rapid prin mișcarea bine cunoscută de balansare. Grosimea lamei la coloană este suficientă pentru a-ți oferi greutatea și puterea de care ai nevoie, în timp ce lungimea sa acoperă o gamă largă de sarcini zilnice.

Lamă din oțel inoxidabil de calitate premium

Lamele tuturor cuțitelor din serie sunt fabricate din oțel inoxidabil martensitic. Baza pentru funcționalitatea optimă și durabilitatea lamei este utilizarea aliajului de oțel potrivit. Oțelul trebuie să producă combinația perfectă de ascuțime și protecție împotriva coroziunii. Lamele din serie sunt extrem de durabile și ascuțite, oferind performanțe profesionale ridicate, fără a fi prea dure, ceea ce face ca ascuțirea să fie mai ușoară, dar și necesară la intervale mai rare.

Mâner ergonomic, prindere confortabilă

Mânerul de înaltă estetică al seriei de cuțite Swiss Classic este extrem de ergonomic și realizat din POM, un material care îți oferă rezistență inegalabilă la uzură, poate fi sterilizat și posedă duritate și durabilitate pe o gamă largă de temperaturi.

Placă de tăiat

Se recomandă să faceți tăieturi pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură sunt nepotrivite deoarece pot provoca daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățare

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul fără întârziere (cu un detergent simplu) și uscați-l cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, trebuie să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru siguranța dumneavoastră, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de lamă, cu o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Indiferent cât de ascuțit este un cuțit inițial, după un anumit timp de utilizare acesta necesită ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, piatră de ascuțit sau tijă de îndreptat.

Poți determina dacă un cuțit taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o foaie de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o foaie de hârtie. În schimb, un cuțit care necesită ascuțire va avea dificultăți și tăietura va fi zimțată.

De asemenea, este recomandat să îți duci ocazional cuțitele la un profesionist pentru ascuțire pentru a repara orice potențială deteriorare a tăișului lamei și pentru a menține ascuțimea acestuia.

Producător

Victorinox

Specificații

Tip
Chef
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Bucăți
1 buc
Dimensiune
20 cm
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review