Cuțite

Victorinox Fibrox Dual Grip Cuțit Carne din Oțel Inoxidabil 25cm 5.7223.25D 1bucCodul: 20785027

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 25 cm
Vezi descrierea completă
292,61Lei
Livrare rapidăMâine, 18 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 9 ore și 7 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 292,61 Lei

Descriere

Cuțit de bucătar

Cutitul de macelar este un cutit conceput pentru utilizare in principal intr-un magazin de macelarie sau un abator. Este folosit pe scara larga pentru prelucrarea carnii.

Lama din oțel inoxidabil de înaltă calitate

Lamele tuturor cuțitelor din serie sunt făcute din oțel inoxidabil martensitic. Cheia pentru funcționalitatea și durabilitatea optimă a lamei este utilizarea aliajului potrivit de oțel. Oțelul trebuie să ofere combinația perfectă de ascuțime și protecție împotriva coroziunii. Lamele din serie sunt extrem de durabile și ascuțite, oferind performanță profesională ridicată, fără a fi prea dure, ceea ce face ascuțirea mai ușoară și necesară la intervale mai lungi.

Mâner fabricat din material elastomer

Mânerul seriei Fibrox Dual Grip este fabricat din două componente care îl fac extrem de antiderapant și proiectat ergonomic pentru a oferi suport maxim mâinii și încheieturii.

Suprafață de tăiere

Tăierile se recomandă să se facă pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot cauza daune permanente lamei cuțitului.

Curățenie

Spălați cu apă caldă cuțitul înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu un șervețel moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind un șervețel sau un prosop.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o cuțită la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să îți dai seama dacă cuțitul tău taie bine printr-un test simplu folosind cuțitul și o foaie de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o foaie de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi obtuză.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele cu un profesionist din când în când, pentru a repara eventualele daune la marginea lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Victorinox

Specificații

Tip
Carne
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Bucăți
1 buc
Dimensiune
25 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 1
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    Excelenta calitate a constructiei si maner foarte antiderapant.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • Achiziție verificată

    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț