Cuțite

Kai Shun Classic White Cuțit Fileu din Oțel Damasc 23cm DM-0704W 1bucCodul: 19791374

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de filetat
  • Material: Oțel Damasc
  • Lungime lamă: 23 cm
  • Lungime mâner: 12.5 cm
  • Greutate: 196 gr
Vezi descrierea completă
1.206,37Lei
Livrare rapidămarți, 24 Septembriedacă o comanzi până la 2 luni
Gratuităcostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 1.020,94 Lei

Descriere

Cuțit de filetat

Cutitul de filetat este caracterizat de o lamă relativ flexibilă și lungă, care permite pregătirea delicată a peștelui și a cărnii.

Este foarte util în îndepărtarea precisă a fileurilor de pește întreg, oferind în același timp o excelentă dexteritate pentru curățarea fină a oaselor mici de pe fileuri.

Materialul lamei

Lama, ascuțită pe ambele părți, este fabricată din oțel VG MAX cu o duritate de 61 (±1) HRC (un cuțit cu o duritate peste 56 HRC este considerat bun) și este înconjurată de 32 de straturi de oțel Damasc. Această combinație asigură ascuțimea și durabilitatea pe termen lung a lamei.

Lungimea lamei este de 23 cm.

Mâner

Spre deosebire de mânerul de culoare închisă al seriei Shun Classic, mânerul în formă de castan japonez este fabricat din lemn de pakka de culoare deschisă. Datorită rășinii de înaltă calitate, mânerul este deosebit de rezistent la umiditate.

Lungimea mânerului este de 12,5 cm.

Suprafață de tăiere

Tăierile sunt recomandate să se facă pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot provoca deteriorări permanente la lamele cuțitelor.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Se recomandă să nu îl spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau un cureaș.

Poți să-ți dai seama dacă cuțitul tău taie bine printr-un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o bucată de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi aspră.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice daune la marginea lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Kai

Specificații

Tip
Fileu
Material
Oțel Damasc
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
23 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț