Preparation of ice cream, granita, yogurt ice cream in 20 minutes
Freezing bowl 1.6 lt (13 servings)
Motor "dual direction"
LCD screen to monitor the preparation
Large stirrer for even mixing
Uniform diffusion of low temperature in the bowl
Transparent lid with a practical spout for immediate addition of ingredients to the bowl
Automatic closing with sound notification - Auto off acoustic signal
Easy assembly and cleaning: the lid and the stirrer are dishwasher safe.
Spatula
Capacity: 1,6 lt
Weight: 3,8 kg
Dimensions: 27 x 21,5 x 21,5 cm
Power: 6W
Aparat de făcut înghețată Kruos pentru prepararea înghețatei, sorbetului și iaurtului înghețat în doar 20 de minute, în bolul mare de 1,6 litri! Dispune de un motor puternic cu dublu sens și un agitator mare pentru amestecare uniformă.
Prin intermediul ecranului LCD, puteți monitoriza procesul. Are un capac transparent cu un orificiu practic pentru adăugarea imediată a ingredientelor în bol.
Funcții Extra:
Oprire automată cu notificare sonoră
Asamblare și curățare ușoară
Capacul și paleta sunt sigure pentru mașina de spălat vase.
Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti
raportează aici.
Mașina face înghețată bună în anumite condiții :) , țineți cont de următoarele, astfel încât să puteți evita orice încercare:
1. Găleata de congelator timp de 24 de ore, ingredientele în frigider și ele timp de 24 de ore.
2. Cu un produs final care conține minimum 5% grăsime și 15% carbohidrați (folosind lapte evaporat, normal sau light, și lapte condensat îndulcit), obțineți o înghețată care nu se transformă imediat într-un bloc de gheață în congelator. Va fi gata în 2 zile. În casa mea, înghețata nu rezistă mai mult de 2 zile, dispare, deci nu este o problemă pentru mine. Dacă faci o cantitate mică de 700-800 ml, înghețata va ieși ca un serviciu moale și poate fi mâncată imediat.
3. Dacă doriți, creșteți procentele (creșteți caloriile) la 15% grăsime și 30% carbohidrați, înghețata pe care o veți obține va fi foarte aproape de un produs comercial.
4. Dacă măriți volumul ingredientelor până la capacitatea de 1600 ml a mașinii, amestecul nu se va "fixa" și nu se va omogeniza corespunzător, se va separa în congelator și se va întări mai repede. Nu am încercat o cantitate mare cu grăsime și carbohidrați crescuți, probabil va fi mai bine, dar nu îmi asum responsabilitatea.
5. Cacao pudră, extract de vanilie, alcool și alte ingrediente contribuie la chimie, astfel încât înghețata să se fixeze. Poate fi făcută și fără ele, dar este mai bine cu ele!
Pentru 75 de euro mănânc înghețată sănătoasă în fiecare zi, deoarece mănânc înghețată în iarnă și vară. Deja mi-am amortizat costul, o am de aproape 2 luni și a funcționat de 20 de ori.
Tradus din Greacă ·
Ai găsit util acest review?
5
5 din 5 membri au considerat această recenzie utilă