Cuțite

Samura Damascus 67 Cuțit Carne din Oțel Damasc 19.5cm SD67-0045 1bucCodul: 15533920

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de tăiat
  • Material: Oțel damasc
  • Lungimea lamei: 19,5 cm
  • Lungime totală: 31,7 cm
  • Greutate: 104 gr
Vezi descrierea completă
-10% pentru această achiziție

Expirare:

00:43:46

419,30 Lei

377,36Lei
Livraremar, 24 sep - joi, 26 sep
Gratuită

Magazin selectat

Stoc 5 bucăți

Raport produs

de la 419,30 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. 419,30 Lei

  2. 428,64 Lei

Descriere

Cuțit de tăiat

Cuțitul de tăiat carne este o soluție ideală pentru tăierea alimentelor în felii subțiri. Datorită lamei sale înguste, drepte și lungi, veți putea tăia cu precizie chiar și bucăți mari de carne (cum ar fi mezeluri) sau pește în felii cu o singură mișcare. Este de asemenea potrivit pentru prepararea mâncărurilor japoneze, cum ar fi sushi și sashimi, deoarece caracteristicile sale vă permit să aveți control complet asupra procesului de tăiere.

Materialul lamei

Lama este realizată dintr-un miez de oțel inoxidabil VG-10 și are 67 de straturi de oțel Damasc, ceea ce îi conferă duritate ridicată și rezistență mare la coroziune.

Nivelul său de duritate este de 61 HRC (un cuțit cu un nivel de duritate peste 56 HRC este considerat bun).

Mâner

Mânerul este fabricat din Micarta, care este derivat din rășini și este un material deosebit de dur și rezistent la utilizarea continuă și intensă. Acest mâner unic face utilizarea cuțitului deosebit de ușoară și oferă o prindere confortabilă și fermă, precum și stabilitate.

Suprafață de tăiere

Tăierile se recomandă să fie făcute pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot provoca deteriorări permanente lamei cuțitului.

Curățenie

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Este recomandat să nu îl spălați în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să îți dai seama dacă cuțitul tău taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o foaie de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o foaie de hârtie. Pe de altă parte, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi obtuză.

De asemenea, este recomandat să ascuțiți cuțitele cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice daune la marginea lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Samura

Specificații

Tip
Carne
Material
Oțel Damasc
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
19,5 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii