- Înainte de prima utilizare, spălați tigaia cu apă caldă, detergent de vase și un burete moale.
- Ungeți interiorul tigăii cu ulei sau unt înainte de fiecare utilizare.
- Nu supraîncălziți tigaia când este goală și nu lăsați tigaia pe foc până când conținutul se evaporă.
- O temperatură scăzută sau medie este suficientă pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.
- Tigaia este proiectată să reziste la schimbări bruște de temperatură. Pentru o durată de viață mai lungă, preferați să lăsați tigaia să se răcească și apoi să o spălați cu apă caldă și detergent de vase.
- Preferati ustensilele de bucătărie din lemn, plastic sau silicon pentru o durată de viață mai lungă a stratului antiaderent.
- Nu tăiați niciodată alimentele în interiorul tigăii cu ustensile ascuțite.
- Gătiți pe un arzător de aceeași dimensiune sau mai mic decât baza tigăii.
- Nu lăsați grăsimea sau uleiul să se încălzească până la punctul de fumegare, ardere sau înnegrire.
- Nu folosiți bureți metalici, sârmă sau detergenți agresivi.
- Stratul antiaderent respectă reglementările pentru materialele care vin în contact cu alimentele.