Cuțite

Estia Stone Cuțit Carne din Oțel Inoxidabil 20cm 01-2763 1bucCodul: 15161063

Caracteristici cheie:

  • Cuțit pentru carne
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Cu înveliș de marmură
  • Lungimea lamei: 20 cm
Vezi descrierea completă
-5% pentru această achiziție
Expirare: 13/10/2024

25,15 Lei

23,92Lei

de la Think Electric

Livrare rapidăMâine, 20 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 7 ore și 45 minute
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 25,15 Lei

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:România, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    25,15 Lei

  2. Revânzător oficial
    25,15 Lei

  3. 28,23 Lei

  4. 27,72 Lei

  5. 28,23 Lei

  6. Revânzător oficial
    28,23 Lei

  7. 25,15 Lei

  8. Revânzător oficial
    28,23 Lei

  9. Revânzător oficial
    25,15 Lei

  10. 25,15 Lei

  11. 25,15 Lei

  12. 25,41 Lei

  13. 25,15 Lei

  14. 25,15 Lei

  15. 28,23 Lei

  16. 25,15 Lei

  17. 28,23 Lei

  18. 25,15 Lei

  19. Revânzător oficial
    25,15 Lei

  20. 25,67 Lei

  21. 28,23 Lei

  22. 25,15 Lei

  23. 25,15 Lei

  24. Revânzător oficial
    28,23 Lei

Descriere

Cuțit pentru carne

Cuțitul de carne este ideal pentru tăierea bucatelor mari de carne, cum ar fi fripturile sau mezelurile în felii subțiri. Lama sa subțire, combinată cu înălțimea redusă, îți oferă o precizie mai bună la tăiere, în timp ce lungimea sa asigură că poți tăia chiar și felii mari ușor și precis dintr-o singură mișcare.

Material Lamă

Lama din oțel inoxidabil 2CR14 cu înveliș de marmură își păstrează tăișul pentru mult timp.

Mâner

Dispune de un mâner ergonomic și antiderapant din bachelită pentru o prindere confortabilă în timpul utilizării.

Placă de tăiat

Se recomandă să faceți tăieturi pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură sunt nepotrivite, deoarece pot provoca daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățare

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul fără întârziere (cu un detergent simplu) și uscați-l cu o cârpă moale. În special dacă ați tăiat alimente acide, trebuie să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru siguranța dumneavoastră, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de lamă, cu o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Indiferent cât de ascuțit este un cuțit inițial, după o anumită utilizare acesta are nevoie de ascuțire, pe care o poți realiza cu un ascuțitor, piatră de ascuțit sau tijă de ascuțit.

Poți verifica dacă un cuțit taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o bucată de hârtie. În schimb, un cuțit care are nevoie de ascuțire va întâmpina dificultăți și tăietura va fi zimțată.

De asemenea, este recomandat să îți ascuți ocazional cuțitele la un profesionist pentru a repara orice potențială deteriorare a tăișului și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Estia

Specificații

Tip
Carne
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Da
Bucăți
1 buc
Dimensiune
20 cm
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii