Cuțite

Victorinox Fibrox Cuțit Chef din Oțel Inoxidabil 25cm 5.2033.25 1buc Codul: 15026753

Caracteristici cheie:

  • Cuțit de bucătar
  • Material: Oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei: 25 cm
  • Tip: Jumătate zimțat
Vezi descrierea completă
Livrarelun, 05 aug - mie, 07 aug
+11,99 Leicostul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 20+ bucăți

de la 243,37 Lei

Descriere

Cuțit de Bucătar

Cuțitul de bucătar este cuțitul preferat al fiecărui bucătar profesionist și amator, și nu fără motiv. Poate că are cele mai multe utilizări dintre toate celelalte cuțite de bucătărie, deoarece îl poți folosi pentru a tăia porții mari, a toca fin sau a felia totul, de la legume și fructe până la carne și pește. Lama sa largă și marginea curbată îl fac ideal pentru tocat rapid prin mișcarea bine-cunoscută de balansare. Grosimea lamei la coloana vertebrală este suficientă pentru a-ți oferi greutatea și puterea de care ai nevoie, în timp ce lungimea sa acoperă o gamă largă de sarcini zilnice.

Lamă din oțel inoxidabil de calitate premium

Lamele tuturor cuțitelor din serie sunt fabricate din oțel inoxidabil martensitic. Baza pentru funcționalitatea optimă și durabilitatea lamei este utilizarea aliajului de oțel corect. Oțelul trebuie să producă combinația perfectă de ascuțime și rezistență la coroziune. Lamele din serie sunt extrem de durabile și ascuțite, oferind performanțe profesionale ridicate, fără a fi prea dure, ceea ce face ca ascuțirea să fie mai ușoară și necesară la intervale mai rare.

Mâner din elastomer

Mânerele seriei Fibrox de la Victorinox sunt fabricate din TPE. TPE combină procesarea ușoară a termoplasticelor cu proprietățile benefice ale elastomerilor. Mânerele sunt extrem de rezistente la o gamă largă de temperaturi și foarte durabile în condițiile dure din bucătărie, precum și la potențiale impacturi. Mânerele Fibrox sunt robuste și oferă o prindere fermă, în timp ce pot fi și sterilizate.

Placă de tăiat

Se recomandă să faceți tăieturi pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură sunt nepotrivite, deoarece pot provoca daune permanente lamelor cuțitelor.

Curățare

Spălați cuțitul cu apă caldă înainte de a-l folosi pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul fără întârziere (cu un detergent simplu) și uscați-l cu o cârpă moale. În special dacă ați tăiat alimente acide, trebuie să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru siguranța dumneavoastră, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de lamă, cu o cârpă sau un prosop.

Ascuțire

Indiferent cât de ascuțit este un cuțit inițial, după o anumită utilizare acesta are nevoie de ascuțire, pe care o poți realiza cu un ascuțitor, piatră de ascuțit sau tijă de ascuțit.

Poți verifica dacă un cuțit taie bine cu un test simplu folosind cuțitul și o bucată de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat o bucată de hârtie. În schimb, un cuțit care are nevoie de ascuțire va întâmpina dificultăți și tăietura va fi zimțată.

De asemenea, este recomandat să îți ascuți ocazional cuțitele la un profesionist pentru a repara orice potențială deteriorare a tăișului și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Victorinox

Specificații

Tip
Chef
Material
Oțel inoxidabil
cu acoperire antiaderentă
Nu
Bucăți
1 buc
Dimensiune
25 cm
Serie profesională
Nu

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

  1. 2
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile