Ankor Pan din Fontă 30cm
de la102,16 Lei la 18 magazineAnkor Pan din Fontă 26cm
de la71,36 Lei la 18 magazineAnkor Pan din Aluminiu cu Strat de Piatră 24cm
de la81,62 Lei la 13 magazineAnkor Pan din Aluminiu cu Strat de Piatră 26cm
de la91,89 Lei la 13 magazineAnkor Pan din Aluminiu cu Strat de Piatră 20cm
de la66,22 Lei la 10 magazineAnkor Wok din Aluminiu cu Strat de Piatră
de la117,56 Lei la 6 magazineAnkor Pan Capotă din Oțel Inoxidabil 24cm
de la161,70 Lei la 9 magazine
Categorii
Filtre
Clarpână la 364,48 Lei
- Expediat de la Skroutz Hub: Produse disponibile pentru expediere direct prin depozitul nostru, Skroutz Hub.
- Oferte: Produse cu o reducere semnificativă de preț.
- Wok: Un vas cu fund concav care seamănă cu o tigaie, are proprietatea de a distribui uniform temperatura în întreg vasul. Mâncarea este gătită uniform, în cel mai scurt timp posibil, cu cea mai mică cantitate de grăsime.
- Saute: O tigaie cu pereti inalti. Poate fi folosita ca o tigaie pentru prajit adanca, o oala si o tava de copt. Gatiti preparate care sunt de obicei facute in cuptor pe plita.
- Antiaderent: Cu resurse specializate pentru a preveni lipirea alimentelor pe fundul vasului.
- Piatră: Acoperire antiaderentă care asigură rezistență ridicată la zgârieturi și abraziuni.
- Ceramică: Acoperire antiaderentă care previne lipirea alimentelor de fundul tigăii. Ușor de curățat.
- Email: Protejează vasul împotriva coroziunii. Necesită puțin ulei în timpul gătitului.
- Aluminiu: Ușor, practic și rezistent la rugină. Reacționează cu alimentele acide și crește căldura de cinci ori.
- Oțel inoxidabil: Rezistent la temperaturi ridicate. Puteți găti orice, dar este esențial să adăugați suficient ulei deoarece nu este antiaderent.
- Fontă: Material rezistent, ideal pentru gătitul lent la o temperatură constantă.
- Aluminiu turnat: Acesta a fost supus unui proces special pentru a obține un strat exterior dur. Nu se înfunde și poate rezista la temperaturi ridicate.
- Un ou (9-18cm): Tigaie potrivită pentru o singură persoană. Ideală pentru o porție mică de mâncare, precum un ou sau o omletă.
- Mic (19-22cm): Tigaie potrivită pentru 1-2 porții de mâncare. Poate fi folosită pe plite mici pentru un control mai bun al temperaturii în timpul gătitului.
- Mediu (23-25cm): Tigaie potrivită pentru 2-3 porții de mâncare. Poate fi folosită pe aragazurile medii pentru un control mai bun al temperaturii în timpul gătitului.
- Mare (26-29cm): Tigaie potrivită pentru 2-4 porții de mâncare. Poate fi utilizată pe aragazuri de dimensiuni medii și mari.
- Extra mare (30-50cm): Tigaie potrivită pentru 4-6 porții de mâncare. Nu este ideală pentru utilizarea pe arzătoare mici, deoarece este dificil să se distribuie uniform căldura în întreaga tigaie.