Cuburi făcute în casă cu legume proaspete și ierburi

Cuburi făcute în casă cu legume proaspete și ierburi

Cuburile de legume făcute în casă sunt acel ingredient culinar care conferă mâncărurilor gust delicios, culoare specială și aromă...

Fără ele, totul ar fi fad, indiferent și lipsit de culoare!

Puteți folosi orice legume, ierburi și condimente preferați... Dar eu vă voi oferi rețeta mea, pentru cele mai delicioase cuburi de legume pentru supă făcute în casă...

Legume, ierburi și condimente esențiale

Pentru a economisi timp, faceți toate cumpărăturile cu un singur clic, și pregătiți cele mai delicioase cuburi de supă făcute în casă cu legume proaspete și ierburi... 

  • Două dovlecei și patru morcovi mari
  • Un ceapă mare, un praz și un cățel de usturoi
  • Un ardei gras, o cartofă și două roșii medii
  • O mână de pătrunjel și mărar 
  • Două foi de dafin
  • O linguriță de boia dulce, un curcuma și un piper negru

- O linguriță de sare și patru linguri de ulei

Dacă doriți să faceți supă de pește sau alte feluri de mâncare cu fructe de mare, eliminați pătrunjelul, mărarul și roșia, și adăugați țelină în schimb.

Cubi de Supă de Legume Făcuți Acasă Pas cu Pas

Procesul de a face cei mai delicioși și sănătoși cuburi de supă de legume făcute acasă este cu adevărat ușor și distractiv.

  • Apoi, curăță toate legumele (dovleceiul și ardeiul gras nu au nevoie de curățare), și taie-le în cuburi mici, în timp ce toci pătrunjelul și mărarul fin.

  • Adaugă toate ingredientele tocate treptat în blender și mixează-le.

  • Pune legumele mixate, condimentele și uleiul într-o tigaie mare de gătit, și călește-le la foc mic până când toate lichidele se evaporă.

  • Când amestecul este gata, scoate-l de pe foc, îndepărtează frunzele de dafin, și lasă-l să se răcească la temperatura camerei.

  • În continuare, tapetează o tavă de copt rectangulară cu folie alimentară, toarnă amestecul în ea, acoperă cu folie, și pune-o în congelator pentru cel puțin trei ore.

  • Scoate tava de copt din congelator, îndepărtează folia, întoarce-o pe un tocător de lemn, și taie în cuburi.

Cam atât! Cei mai delicioși, "curăți," sănătoși, cuburi de supă de legume făcute acasă sunt în congelatorul tău...

Adaugă un cub în timp ce gătești, și imediat aroma, gustul și culoarea vor îmbunătăți fiecare fel de mâncare!

  • Ulei de măsline Ulei de măsline
  • Foițe de aluminiu Foițe de aluminiu
  • Tigăi Tigăi
  • Hârtie antiaderentă Hârtie antiaderentă
  • Tăvi de copt Tăvi de copt
  • Tocatoare de bucatarie Tocatoare de bucatarie
  • Pungi pentru sigilarea vidului Pungi pentru sigilarea vidului
  • Condimente și mirodenii Condimente și mirodenii

Articole relevante

Băutura super ciocolată fără zahăr
Plăcintă cu mere răsturnată, desertul suprem al toamnei
Provocarea Veganuary: Devino vegan timp de o lună
Cum să înmuiem corect legumele