Salate și aperitive nutritive pentru masa de Paște
Descoperă noi combinații delicioase!
Pentru a avea o masă de Paște mai echilibrată, se recomandă includerea unor salate colorate și răcoritoare și a unor aperitive nutritive care vor însoți carnea la cuptor.
Mai jos veți găsi sugestii delicioase pentru masa de Paște dacă doriți să îmbogățiți meniul din acest an!
Salate
- frigărui de legume la grătar ex. dovlecei, vinete, ardei, ciuperci
- frigărui de roșii cherry cu brânză galbenă slabă (<18%), măsline, castraveți
- salată de cartofi de primăvară cu cartofi, sparanghel la grătar, ouă fierte, mărar și ceapă verde proaspătă
- salată verde cu salată verde, ceapă proaspătă, mărar și roșii uscate la soare
- salată verde cu salată verde, rucola, spanac, căpșuni, anthotyro sau brânză feta și balsamic
- salată a la chef cu ouă, porumb și sos de iaurt
- salată de sat cu câpșuni și felii de măsline
- tabbouleh cu bulgur, roșii date pe răzătoare, ceapă și pătrunjel
- ciuperci portobello umplute la grătar cu roșii cherry, ceapă și ouă fierte
- salată de sfeclă roșie în formă de tort cu straturi de sfeclă roșie, sos de iaurt (iaurt, muștar, usturoi pudră), felii de măr verde și nuci
Aperitive
- chifteluțe de dovlecei la grătar cu dovlecei rasați, brânză albă slabă și fulgi de ovăz
- chifteluțe de roșii la grătar cu roșii, busuioc, fulgi de ovăz, brânză anthotyro, ou
- plăcinte cu brânză cu brânză albă slabă, mentă, brânză anthotyro și susan
- tzatziki cu iaurt degresat 2%, castravete, mărar, mentă
- dip de brânză picant cu ardei roșu, brânză anthotyro, iaurt, brânză albă slabă
fii primul care lasă un comentariu