Ciuperci umplute cu brânză ușoară și rucola
Vrei ceva rapid cu puține ingrediente? Avem o sugestie pentru o cină ușoară și gustoasă, cu puține calorii! Aceasta combină toate grupurile de alimente și suntem siguri că va deveni una dintre preferatele tale!
Ca bază pentru această cină specifică, am ales ciuperci, care sunt considerate alimente excelente deoarece conțin cantități neglijabile de grăsimi și zahăr, dar cantități semnificative de fibre alimentare. Proteinele ciupercilor, datorită prezenței tuturor aminoacizilor esențiali, au o valoare biologică ridicată și concurează cu proteinele animale.
Notează ingredientele de care vei avea nevoie:
- 3 ciuperci albe mari
- 60g brânză light (cu conținut redus de grăsimi)
- 1 praf de piper negru măcinat proaspăt
- 1 mână mică de rucola
- 10 roșii cherry
Vezi procesul de preparare:
- Curăță ciupercile
- Umple fiecare ciupercă cu 20g de brânză rasă
- Coace într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 10 minute.
- Pudrează cu piper negru măcinat proaspăt deasupra și adaugă rucola și roșiile cherry
Această rețetă este vegetariană, deci este alegerea perfectă pentru după sărbători când am consumat multă carne.
Bucurați-vă!!
fii primul care lasă un comentariu